
פנקייק סלק ורוד ללא גלוטן
אני ממש אוהבת לשלב סלק בהמון דברים כמו ממרחים, שייקים, קרפים ועכשיו גם בפנקייק!
אז לקחתי את הפנקייקים הרגילים שאני עושה והוספתי להם סלק מבושל שמקפיץ את הערך התזונתי של המנה. הסלק עשיר בויטמינים ומינרלים כמו אשלגן, ברזל, ויטמין סי, ויטמיני בי, סידן ועוד. הוא גם מפוצץ בסיבים תזונתיים ככה שהוא מעולה לחילוף החומרים שלנו והכי כיף שהוא נותן צבע ורוד מהמם שגורם לנו ליהנות יותר מהאוכל וגם נותן דרך נוספת נפלאה לשלב סלק בתזונה שלכם ושל הילדים שלכם.
מצרכים
אופן הכנה
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד למרקם חלק ומניחים לשתי דקות לנוח בצד.
בינתיים מחממים מחבת נונסטיק, מזלפים בעזרת כף עיגול של פנקייק, לאחר 2 דקות כשמתחילות בועות בחלק העליון הופכים לצד שני לעוד 2 דקות וכך הלאה.




אחרי שהכל מוכן, מסדרים ערימה יפה של פנקייקים ומזלפים למעלה את מה שאוהבים, מפזרים פירות, שקדים ואגוזים ואוכלים!

הערות ושינויים
- אפשר להחליף את הרסק תפוחים בבננה אחת מעוכה
- אפשר להחליף את השיבולת שועל בכל קמח אחר כמו קמח כוסמין מלא או קמח כוסמת
- למי שאוהב מאוד מתוק אפשר להוסיף עוד מייפל לבלילה עצמה
תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!