
קרפצ׳יו אבוקדו
רמת קושיקל מאוד
זמן הכנה10 דקות
כמויותצלחת הגשה
נוי אבנרי
13.4.2024
קרפצ׳יו אבוקדו מטריף שנותן ביס מדויק! במקום לעשות סלט אבוקדו סטנדרטי תכינו ממנו קרפצ׳יו. כי הוא יוצא ככה מהמם וטעים בטירוף! יכולה להיות מנת פתיחה יפהפייה לארוחת חג או ארוחת ערב ☺️
מצרכים
אופן הכנה
1.
קולפים את האבוקדו ובעזרת קולפן יוצרים רצועות דקות של אבוקדו ומניחים על צלחת הגשה גדולה
2.
מפזרים מעל את הצנוניות, הבצל ירוק, השומשום ואז מתבלים עם השמן זית, לימון, מלח גס ואת הסילאן מזלפים מעל הכל.
3.
אפשר גם להוסיף מעל שקדים קלויים / אגוזים קלויים

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!