
חטיף שוגי ביתי
חטיף קורנפלקס ביתי בסגנון שוגי!
אני מתה על הקראנץ׳ הזה שלוקחים ביס ושוגי זה אחד החטיפים שאני הכי הכי אהבתי לאכול בתור ילדה.
קשה להפסיק לאכול ממנו והוא עשוי מ3 מרכיבים בלבד! הבסיס שחשוב כאן הוא הקורנפלקס ואת יתר הדברים אפשר להמיר ולשחק בהתאם למה שיש לכם בבית
אפשר לשחק עם התוספות או להשאיר אותם ניטרליים - בקיצור הכל הולך פה!
אני עשיתי 3 גרסאות לתוספות - חמוציות ושוקולד לבן, שוקולד צ'יפס מריר ופיסטוקים עם שוקולד לבן.

מצרכים
אופן הכנה
מערבבים בקערה את הטחינה והמייפל, מוסיפים את הקורנפלקס שמעכנו מעט ביד ומוסיפים תוספות שאוהבים או משאירים כמו שזה. (אפשר לחלק את העיסה ולהוסיף לכל חלק תוספות שונות)
משטחים בתבנית עם נייר אפייה - אם אתם רוצים חטיפים עבים השתמשו בתבנית קטנה יחסית, אם אתם רוצים אותם דקים השתמשו בתבנית יחסית גדולה אבל שלא יהיה דק מדי שתוכלו לחתוך לאחר ההקפאה
אחרי מספר שעות / לילה של התייצבות במקפיא חותכים בגודל הרצוי ואפשר לזלף מעל כל אחד שוקולד מריר, שוקולד לבן או כל דבר אחר שבא לכם
אני חילקתי את התערובת והוספתי לחלק חמוציות, חלק פיסטוקים ושוקולד לבן וחלק שוקולד מריר.
מעל הכל זילפתי שוקולד לבן מומס והחזרתי למקפיא שיתייצב שוב.
מאחסנים את החטיפים במקפיא בקופסא סגורה - וככה הם נשמרים קראנצ׳יים לאורך זמן.
יש לכם כאן גם סרטון הכנה אם תרצו לראות! למתכון המלא

הערות ושינויים
- אפשר להמיר את הקורנפלקס בפצפוצי אורז אבל אז הוא פחות יהיה בסגנון של שוגי אבל עדיין יצא קריספי וטעים ממש
- תרגישו חופשי להוסיף לחטיף עצמו או מעליו כל מה שאתם אוהבים - פיסטוקים, שקדים, פירות יבשים או כל דבר אחר.
- למי שאוהב מתיקות מעודנת יכול להפחית את כמות המייפל לשליש כוס וגם בהתאם לתוספות שבחרתם שיכולות להמתיק את החטיף
- אפשר להמיר את המייפל באגבה

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!