Cover

בלונדיז לוטוס ושוקולד לבן

רמת קושיקל
זמן הכנהכ15 דקות ועוד זמן אפייה
כמויותתבנית מרובעת 20*20
נוי אבנרי
24.2.2024

בלונדיז לוטוס ושוקולד לבן טבעוני ומדהים שמכינים בקערה - בלי מיקסר ובלי להסתבך. אם יש שילוב שאני מאוד אוהבת זה לוטוס ושוקולד לבן וכאן הוא משתלב מדהים יחד עם המרקם הפאדג׳י של הבלונדיז.

מצרכים

לחלק העליון

אופן הכנה

1.

מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר ומלח גס.

2.

בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את הרסק תפוחים, שמן קוקוס וממרח לוטוס.

3.

מוסיפים לקערת היבשים ואז מוסיפים את החלב.

4.

מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ומוסיפים שוקולד צ׳יפס לבן.

5.

מעבירים לתבנית מרובעת 20*20 עם נייר אפייה משומן ומפזרים מעל תלוליות של ממרח לוטוס, שוקולד לבן ומלח גס.

תמונה מספר 1

6.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 25 דקות. אנחנו נרצה להוציא אותו שהוא נראה אפוי למעלה אבל בפנים עדיין רך וזה בסדר! זה מה שיתן לו את המרקם הרצוי של בראוניז.

7.

מחכים שיצטנן לגמרי ואז חותכים לריבועים - אפשר אפילו להכניס לקירור - בעיניי זה הכי טעים אחרי קירור.

8.

אני הכי ממליצה לאחסן במקרר או במקפיא

תמונה מספר 1
לפני קירור
תמונה מספר 2
לאחר קירור

הערות ושינויים

  • אפשר להמיר את הקמח כוסמין בקמח חיטה או קמח כוסמין 80% מלא
  • את ממרח הלוטוס אפשר להמיר בממרח שוקולד או חמאת אגוזים אבל לקחת בחשבון שזה יהיה פחות מתוק
תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!