Cover

לביבות תפוח עץ מתוקות

רמת קושיקל
זמן הכנהכ-25 דקות
כמויות12 יחידות
נוי אבנרי
1.12.2022

הכנתי לנו מתכון מהמם לחנוכה

לביבות תפוח עץ מתוקות!

הן אפויות

טבעוניות

ללא גלוטן

ועם טעמים נפלאים של קינמון

שהולכים למלא לכם את כל הבית בריח מדהים!

פעם ראשונה שאני מכינה לביבות מתוקות, תמיד אני מכינה לביבות מלוחות ואם בא לי משהו מתוק אני אלך על פנקייק או עוגיות.. אבל חנוכה כאן ונהיה לי חשק להכין לביבות כאלה לבלוג ותקשיבו..

כמה שהן יצאו טעימות!

הופתעתי מכמה שהן רכות

עם טעמים של תפוח, קינמון ונגיעה של קוקוס - הן מושלמות לארוחת בוקר עם יוגורט חמצמץ בצד או לאכול אותן כמו עוגייה ליד הקפה של אחה"צ כמו שאני ואלדר עשינו (:

תמונה מספר 1

  • הן מאוזנות בטירוף מבחינת המתיקות! כאילו בעיניי זו המתיקות שצריכה להיות ללביבות מתוקות אבל אם אתם מאוהביי המתוק תמיד אפשר להוסיף עוד סוכר. אה והן גם אפויות - אז בכלל כיף (:

מצרכים

אופן הכנה

1.

נגרד את התפוחים על פומפייה, אין צורך לקלף אותם. ולגרד על הצד הגס של הפומפייה.

2.

להעביר למגבת דקה / חיתול בד ולסחוט את הנוזלים.

3.

להעביר לקערה עם שאר המצרכים ולערבב עד שנוצרת עיסה אחידה.

4.

לסדר עיגולים, לשטח טיפה עם היד ולהניח על תבנית עם נייר אפייה משומן (אפשר לשמן עם שמן זית)

5.

להבריש כל אחת עם שמן זית מעל ולהכניס לאפייה של 15 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.

6.

אתם מיד תתחילו להרגיש שכל הבית מתמלא בריח מדהים של קינמון.

7.

כשהן יוצאות מהתנור הכי כיף לפזר עליהן אבקת סוכר ולאכול עם יוגורט וקינמון בצד.

תמונה מספר 1

תמונה מספר 1

הערות ושינויים

  • אם אתם מאוד אוהבים מתוק הייתי ממליצה להוסיף כף נוספת של סוכר לבלילה עצמה,
  • אבל אל תשכחו שגם מפזרים מעל אבקת סוכר - אז זה ממתיק עוד
  • לגרסה עם גלוטן אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא / לבן - התחילו מ-1/3 כוס ותראו אם יש צורך בעוד קמח לפי המרקם של העיסה.
  • אפשר להוסיף לבלילה תבלינים כמו ציפורן, הל, אגוז מוסקט - מוסיף

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!