Cover

סלט כרוב קריספי של הקיסו בגרסה הטבעונית

רמת קושיקל
זמן הכנהכשעה
כמויות2-3 מנות
נוי אבנרי
6.6.2025

נפגשתי עם מורן המתוקה והמוכשרת לצלם שני מתכונים שיצאו פשוט מעולים.

שאם אתם עוד לא מכירים אותה אז זה ממש הזמן!

אחד מהם זה הסלט הזה של הקיסו שהוא יוצא כל כך מוצלח ומפנק שממש תרגישו כאילו אתם במסעדה!

ולמה כל כך רציתי להכין אותו? כי כל פעם שאני אוכלת בקיסו אני מזמינה אותו אבל פשוט בלי השניצל כי אין להם גרסה טבעונית למנה הזו - אז אמרתי למה שאני לא אכין אותו בעצמי?

והוא יצא לא פחות ממושלם, השילוב של הכרוב יחד עם השניצל הקריספי והרוטב חמאת בוטנים שעוטף את כולו יוצר שילוב מעולה וביס כל כך כיפי וטעים!

אז הוא אמנם דורש כמה שלבים אבל אם תכינו אותו לארוחת צהריים אתם בפינוק על!

תמונה מספר 1

מצרכים עבור הסלט

לקריספי טופו (שניצל)

לרוטב

אופן הכנה

1.

להכנת השניצל טופו- מערבבים בקערה אחת את הקמח חומוס יחד עם החרדל והמים ובקערה שניה שמים את פירורי הלחם. סוחטים את הטופו ממים ופורסים לפרוסות. טובלים כל קוביה בבלילה הנוזלית ואז בפירורי הלחם. מסדרים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה עד שנעשה קריספי. מצננים ופורסים לרצועות.

2.

להכנת הטורטיה- פורסים את הטורטיה לרצועות. מסדרים בתבנית על נייר אפייה ומרססים מעל שמנ״ז. אופים בחום של 150 מעלות למשך 5-10 דק׳ עד שמשחים מעט.

3.

מערבבים יחד בצנצנת את מרכיבי הרוטב.

4.

מרכיבים את הסלט- מוסיפים לקערה גדולה את הירוקים והעגבניות ומעל שופכים את הרוטב. מערבים היטב. מוסיפים מעל את פרוסות הטופו והטורטיה ומתענגים על הביס הזה!

תמונה מספר 1

תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!