
ירקות צלויים על מצע של לאבנה טבעוני
רמת קושיקל מאוד
זמן הכנהכ20 דקות
כמויותצלחת הגשה
נוי אבנרי
6.6.2025
זה השילוב שלא ידעתי שאני ואתם צריכים - גזרים צלויים עם פרחי כרובית, לאבנה חמצמצה, שמן זית, זעתר, אורגנו טרי ומלח גס.
מנה שיוצאת וואו במינימום מאמץ וטעימה להפליא.
בגדול אפשר לעבוד עם כל ירק שתאפו בתנור אבל השילוב של הגזרים המתקתקים יחד עם הכרובית עובדים פה מעולה! אבל גם סלק, קולורבי, בצלים או זוקיני יעבדו כאן מהמם.
מצרכים
אופן הכנה
1.
קולפים את הגזרים וחותכים אותם באמצע לאורכם ומניחים על החלק הפנימי, משמנים עם שמן זית, מפזרים מלח גס ומכניסים לאפייה של כ30-45 דקות עד שמקבלים שיזוף / קרמול. אותו דבר גם עם הכרובית
2.
לוקחים צלחת הגשה יפה, מסדרים לאבנה בנדיבות, שמן זית וזעתר - מעל את הירקות הצלויים ולבסוף אורגנו טרי ומלח גס.

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!