Cover

קרפצ׳יו סלק עם פיסטוקים קלויים ופרחי בצל ירוק

רמת קושיקל
זמן הכנהכ20 דקות
כמויותצלחת הגשה
נוי אבנרי
6.6.2025

קרפצ׳יו סלק עם פיסטוקים, גבינת קשיו ופרחי בצל ירוק ✨

התחלתי לגדל בצל ירוק ומסתבר שיש לו גם פרחים, והם לא רק יפהפיים הם גם טעימים להפליא וממש מגניב לשלב אותם במנות ☺️

בד״כ אני עושה קרפצ׳יו סלק עם עלי רוקט, אגוזי מלך וגבינה מלוחה מפוררת אבל הגרסה הזו יצאה פשוט מעולה וקצת שונה ממה שלרוב מכינים 🫶🏻

אז איך מכינים?

  • מבשלים סלק גדול בסיר עם מים עד לריכוך ולאחר מכן הקליפה ממש יורדת בקלות.
  • אגב, שלא מקלפים אותו לפני זה גם שומר על כל הערכים שלו בפנים והם לא יוצאים למים 🙂
  • *אפשר כמובן להשתמש בסלק בואקום
  • פורסים דק דק בעזרת סכין חדה או מנדולינה ומסדרים בצלחת הגשה
  • מזלפים שמן זית
  • סוחטים חצי לימון
  • ומפזרים מלח גס
  • מסדרים מעל עירית קצוצה
  • עלי אורגנו טריים
  • פיסטוקים קלויים
  • פרחי בצל ירוק ☘️ לא חובה כמובן
  • גבינה קשה / רכה לבחירה - מפזרים כפי שהיא או מערבבים עם עירית קצוצה, גרידת לימון וקצת מלח גס
  • מגישים על לחם טוסט וזה ביס מושלם ♥️
  • לסרטון הכנה
תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!