
קרפצ׳יו סלק עם פיסטוקים קלויים ופרחי בצל ירוק
רמת קושיקל
זמן הכנהכ20 דקות
כמויותצלחת הגשה
נוי אבנרי
6.6.2025
קרפצ׳יו סלק עם פיסטוקים, גבינת קשיו ופרחי בצל ירוק ✨
התחלתי לגדל בצל ירוק ומסתבר שיש לו גם פרחים, והם לא רק יפהפיים הם גם טעימים להפליא וממש מגניב לשלב אותם במנות ☺️
בד״כ אני עושה קרפצ׳יו סלק עם עלי רוקט, אגוזי מלך וגבינה מלוחה מפוררת אבל הגרסה הזו יצאה פשוט מעולה וקצת שונה ממה שלרוב מכינים 🫶🏻
אז איך מכינים?
- מבשלים סלק גדול בסיר עם מים עד לריכוך ולאחר מכן הקליפה ממש יורדת בקלות.
- אגב, שלא מקלפים אותו לפני זה גם שומר על כל הערכים שלו בפנים והם לא יוצאים למים 🙂
- *אפשר כמובן להשתמש בסלק בואקום
- פורסים דק דק בעזרת סכין חדה או מנדולינה ומסדרים בצלחת הגשה
- מזלפים שמן זית
- סוחטים חצי לימון
- ומפזרים מלח גס
- מסדרים מעל עירית קצוצה
- עלי אורגנו טריים
- פיסטוקים קלויים
- פרחי בצל ירוק ☘️ לא חובה כמובן
- גבינה קשה / רכה לבחירה - מפזרים כפי שהיא או מערבבים עם עירית קצוצה, גרידת לימון וקצת מלח גס
- מגישים על לחם טוסט וזה ביס מושלם ♥️
- לסרטון הכנה

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!