
פנקייקים רכים וטעימים
אני חושבת שכל בית צריך מתכון טוב של פנקייק טעים שילך איתו - ואלה הפנקיקיים הכי מוצלחים שיצא לי להכין.
הם יוצאים רכים, פלאפיים, מתוקים מהבננה ופשוט סוגרים פינה לכל ארוחת בוקר או נשנוש טעים.
אפשר ורצוי להכין כמות כפולה ולשמור בקירור וכל פעם לשלוף ולחסל.
מצרכים
אופן הכנה
נמעך בקערה את הבננה ונוסיף את הרסק, החלב והחומץ.
נוסיף גם את הקמח והאבקת אפייה ונערבב בתנועה סיבובית עד לקבלת מרקם אחיד ויחסית נוזלי - בלילה יותר מוצקה תיצור פנקייקים יותר שמנמנים אבל פחות רכים
נחמם מחבת נונסטיק על אש נמוכה ונתיז מעט שמן זית
ניצור עיגולים בעזרת כף וברגע שנראה בועות בחלק העליון נדע שהם מוכנים להפיכה.
שימו לב! על מנת שיישארו לנו רכים רצוי להיות ממש על זה ולא לתת להם להישרף, כמו כן חשוב על אש נמוכה שלא יישרפו מבחוץ אבל לא יתבשלו מבפנים. זה יבטיח לכם פנקייקים רכים ופלאפיים 💕
עושים ערימה על צלחת ומגישים עם פירות ומייפל. אפשר כמובן לאחסן בקופסא במקרר ולחמם לפני ההגשה - נשמר עד 3-4 ימים בקירור



תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!