Cover

ארנצ׳יני גבינות טבעוני על מצע של רוטב עגבניות

רמת קושיבינוני
זמן הכנהכשעה
כמויות4-5 מנות
נוי אבנרי
12.11.2025

ארנצ׳יני במילוי מוצרלה על מצע של רוטב עגבניות🍅

הוא טבעוני

הוא קריספי

וכל כך טעים

ואפילו לא מסובך להכין אותו - זה רק דורש שני שלבים והמתנה קצרה אבל זה פשוט שווה את הביס 🫶🏻

מנה מופלאה שתגרום לכם להרגיש כאילו אתם עכשיו יושבים במסעדה

מצרכים להכנת האורז

לציפוי

אופן הכנה

1.

מחממים במחבת סוטאז׳ 4 כפות שמן זית ומוסיפים את הבצל - מטגנים עד שהופך לזהוב, מוסיפים את השום ולאחר כמה שניות מוסיפים את האורז, המלח והפלפל.

2.

נותנים להכל טיגון של דקה ואז מתחילים להוסיף את הנוזלים בהדרגה. כל פעם כוס אחת עד שהאורז שותה עד הנוזלים ורק אז מוסיפים כוס נוספת.

3.

ככה עד שמגיעים ל3 וחצי כוסות נוזל.

4.

מגרדים את המוצרלה ומוסיפים אותה יחד עם הפרמזן, מערבבים עד שהכל נטמע ומכבים את האש.

5.

מעבירים לקופסה, ומחכים שזה מתקרר ומתייצב לגמרי

6.

חותכים 100 גרם נוספים של מוצרלה טבעונית לקוביות - הפעם הלכתי על טעם טבעי אבל אפשר ללכת על מוצרלה כמהין או בטעם צ׳דר

7.

יוצרים כדור עם גומה במרכז, קוביית מוצרלה וסוגרים עם מעט אורז מעל.

8.

מכניסים לבלילה ואח״כ לציפוי בפירורי לחם ומטגנים עד לצבע זהוב.

9.

מגישים על רוטב עגבניות עם עוד גבינה מגורדת מעל ולוקחים ביס של הכל ביחד

תמונה מספר 1

תגובות

אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!