עוגת פירות יער בציפוי שוקולד לבן קראנצ׳י
רמת קושיקל
זמן הכנהכ30 דקות
כמויותקוגלהוף 22 ס״מ / אינגלישקייק
נוי אבנרי
12.11.2025
אחת העוגות הטעימות שיוצאת במתיקות מדויקת עם החמיצות של הפירות יער שמאזנת הכל והציפוי של השוקולד הלבן שנותן פה קראנץ׳ משוגע.
וגם אם תעשו בלי הציפוי היא עדיין תצא פשוט נפלאה💕
מצרכים
לציפוי
אופן הכנה
1.
תחילה מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים
2.
מוסיפים למרכז את המרכיבים הרטובים ומערבבים בעזרת מרית בתנועה סיבובית עד לקבלת בלילה אחידה.
3.
מוסיפים את הפטל והאוכמניות ומעבירים לתבנית קוגלהוף קוטר 22 ס״מ או תבנית אינגלישקייק ומכניסים לאפייה של 30-40 דקות על 180 מעלות או עד שהקיסם יוצא פירורי. (זה יכול לקחת יותר או פחות, תלוי בתנור שלכם - החלק העליון צריך להיות שזוף)
4.
לאחר צינון העוגה ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב ומוסיפים את השקדים והפטל.
5.
מזלפים מעל העוגה ונותנים לו קירור מוחלט במקרר או במקפיא.
6.
מכינים קפה, חותכים מהעוגה ומתענגים על כל ביס🙂

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!