נודלס בסיר אחד בסגנון המנה המלזית
ארוחה טבעונית לתפארת שמכינים בסיר אחד ב20 דקות עבודה 🤍 ארוחה שלמה שתסגור לכם פינה לצהריים מפנק באמצע שבוע שרוצים לתקתק משהו.
לא תכננתי שזה יזכיר לי את המנה המלזית אבל בגלל הפסטו היא ממש הזכירה לי אותה בטעמים ובתכלס זו אחת המנות האהובות עליי - זה כמובן לא המתכון האותנטי אבל מי שאוהב את הוייב יאהב אותה ממש 🥰
אפשר להשתמש במקום הפסטו במחית קארי שגם תשתלב פה נפלא או להכין פסטו בשילוב של בזיליקום וכוסברה ואז ייצמד יותר לטעמים של המלזית.

מצרכים
אופן הכנה
במחבת סוטאז׳ נחמם שמן זית ונוסיף את הבצל, גמבה, עגבניות, טופו, מלח, פלפל ונחכה שיקבלו צריבה קלה.
לאחר מכן נזיז הצידה ונוסיף את השום והבצל ירוק לעוד כחצי דקה. נוסיף גם את האטריות ואת הנוזלים.
נערבב קלות, נכסה ונבשל לפי משך הזמן שהאטריות דורשות - אני הייתי צריכה לבשל 8-9 דקות.
מכבה את האש ונשאיר מכוסה לעוד 2 דקות.
נקשט עם בוטנים קלויים, בצל ירוק וצ׳ילי מתוק גרוס
הערות ושינויים
- אפשר לשחק עם הירקות ולהשתמש ברצועות דקות של קישואים או גזרים
- אפשר להשתמש באטריות חיטה רגילות/ אטריות אורז אבל משך הבישול יכול להשתנות וגם כמות הנוזלים - אטריות אורז ידרשו כמחצית מכמות הנוזלים.
- אני לא שילבתי כאן סויה אבל בדיעבד הייתי מוסיפה 2 כפות יחד עם הפסטו 😇

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!