סופגניות טבעוניות במילוי קרם גבינה בציפוי שוקולד
סופגניות במילוי קרם וניל בציפוי שוקולד לבן לוטוס ושוקולד לבן ופטל מיובש 💕
הפעם הכנתי אותן בגרסת מיני והן יוצאות בגודל כיפי כסופגנייה אישית עם מלא קרם בפנים ושוקולד מפנק מלמעלה 💕
לקרם וניל
עבור הבצק
אופן הכנה
מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח, שמרים וסוכר. לאחר מכן מוסיפים את קוביות החמאה, הרסק תפוחים והגרידת לימון. (את קוביות החמאה רצוי להוסיף בהדרגה)
אחרי 2 דקות נוסיף גם את החלב והוודקה ונמשיך בלישת הבצק עד שמתקבל בצק אחיד, גמיש ומעט דביק. זה בהתחלה יראה לכם שהוא ממש דביק אבל זה מסתדר. אל תתפתו להוסיף עוד קמח. נעביר לקערה נקייה משומנת ונכסה עד להתפחת הנפח. (שעה-שעה וחצי)
לאחר מכן נחלק את הבצק לכדורים במשקל 60 או 80 גרם כל אחד (תלוי אם רוצים ליצור סופגניות מיני אישיות או סופגניות קלאסיות)
ניצור כדור יפה וחלק ונניח על ריבוע נייר אפייה. נכסה ונחכה להכפלת הנפח - כחצי שעה עד שעה.
לקראת סוף ההתפחה כבר נחמם סיר עם שמן על 160 מעלות (חשוב ממש למדוד את הטמפ - רצוי שיהיה בין 160-165 מעלות)
ונכניס את הכדורים עם הנייר אפייה, נשלוף אותם ונטגן את הסופגנייה משני הצדדים עד שמתקבל צבע שזוף ויפה.
נחכה שהן יצטננו מעט ואז נמלא בקרם וניל שלנו
ניצור חור במרכז של כל סופגנייה בעזרת סכין ונמלא ממש את כל הסופגנייה בקרם וניל.
נמיס שוקולד לבן ונטבול כל סופגנייה בחלק העליון שלה.
לחצי מהשוקולד הלבן הוספתי ממרח לוטוס ופיזרתי מעל שברי עוגיות לוטוס ולשוקולד הלבן הקלאסי פיזרתי פטל מיובש שנותן חמיצות משגעת.

תגובות
אין תגובות עדיין. היה הראשון להגיב!